• UCWDK Solar Technology Co. Ltd.
  • UCWDK Solar Technology Co. Ltd.
UCWDK Solar Technology Co. Ltd.

Nyheter

Vad sägs om Solar Power Bank
Släpp tid: 2021-08-10 17:52:48  träffar: 37

How Om Solar Power Bank

Laddningsprincipen för Solar Mobile Power är att omvandla solljusets energi till elektrisk energi och lagra den i batteriet av solmoblig kraft. När mobiltelefonen inte har tillräckligt med ström överför Solar Mobile Strömförsörjningen strömmen i batteriet till mobiltelefonen.

411.png

for rese vänner som ofta engagerar sig i utomhusaktiviteter, människor på affärsresor, Och personer som ofta utför fältoperationer, de behöver använda mobiltelefoner, tabletter, digitalkameror och andra elektroniska produkter för kommunikation eller underhållning i den vilda miljön. , Då måste det vara tillräckligt med kraft, du kan självklart bära en mobil strömförsörjning, men du måste ladda kraften i förväg, men det kanske inte är tillräckligt. I det här fallet visas fördelarna med solens mobila kraft. Det kan debiterasnär som helst, och utomhusens praktik är starkare.

The huvudmedium av sol mobilkraft: Batteriet av solmobeladdare är i allmänhet litiumbatteri, och det bästa bör vara litiumpolymerbatteri, vilket är säker och hög-performance. Arbetsprincipen för Solar Mobile Power: Principen om Solar Mobile Phone Charger omvandlar solenergi till elenergi och lagrar den i det byggda-in-batteriet på den solar mobiltelefonladdaren. När mobiltelefonen behöver laddas, matas batteriet i solen i solen till den elektriska energin. Telefonladdning.

412.png

404.png

----

\\n \\nsolar mobila strömköpsguide:nyckeln till kvaliteten på sol mobiltelefon laddare ligger i tre punkter: först, effektiviteten av användningen. Användningseffektiviteten innehåller två aspekter: omvandlingseffektiviteten hos solpanelen och den sekundära omvandlingseffektiviteten. Omvandlingseffektiviteten hos solpaneler, somnamnet antyder, hänvisar till effektiviteten av att omvandla ljusenergi till elektrisk energi; och den sekundära omvandlingseffektiviteten avser effektiviteten att lagra ljusenergi på batteriet efter det att den omvandlas till elektrisk energi. För det andra, batterikvalitet och kapacitet. Batteriets kapacitet är i allmänhet 1,2 gånger det för ditt mobiltelefonbatteri. När det inbyggda \\ Nin solitiumbatteriet släpps ut till mobiltelefoner och andra digitala produkter kommer det att finnas energiförlust under energiomvandlingsprocessen. Omvandlingsfrekvensen är i allmänhet 80% \\n90%. Den solenergi som genereras av batteriet är tillräcklig för din mobiltelefon. Ett sådant stort batteri kan spara dig telefonbatteriet är fulladdat. Kvaliteten på batteriet är också relaterad till soladdarens livslängd. För det tredje, styrkretsen och skyddskretsen. Dennuvarande solcellsladdarna på marknaden är mycket komplicerade. Skyddskretsen och styrkretsen kan vara enkel i design, eller ha dålig kompatibilitet, vilket kan skada mobiltelefonen eller förkorta mobiltelefonens och batteriets livslängd. Så konstruktionen av styrkrets och skyddskrets är mycket viktig. Solar Mobile Power Charger \\ Na Bra hjälpare för utomhussporter. Storleken på sol mobilkraft är fortfarande relativt liten. Det upptar bara tre \\ Nquarters av storleken på iPhone 4s, och det är mycket bekvämt för användarna att bära. \\ N

Tidigare: Utvecklingsutvecklingen av solampor

Nästa: Amorft kisel (A-Si)

X
Welcome to our company, we specialize in producing solar outdoor products. thank you for your support! What can I help you?